Serveis de comunicació per a la recerca científica

Nosaltres

RecerCom és una agència de comunicació especialitzada en difondre i divulgar coneixements científics i resultats de projectes de recerca i d’innovació.

L’equip de RecerCom està format per periodistes científics i professionals de la comunicació de diferents àmbits com la redacció, la gestió de xarxes socials, les relacions públiques amb la premsa, el vídeo, el web, el disseny, etc.

La nostra experiència en projectes relacionats amb el món universitari, educatiu i científic ens ha portat a l’especialització en aquest sector.

L’equip està liderat per Javi Polinario, periodista i relacions públiques especialitzat en xarxes socials. Apassionat per les noves eines de comunicació digital i per la ciència, ha decidit barrejar els dos aspectes i crear la marca RecerCom.

El projecte compta, a més, amb col·laboradors de confiança especialitzats en altres àrees de la comunicació com redacció científica, audiovisual o disseny gràfic i web.

Forma de treballar

A RecerCom sabem que la comunicació és una part fonamental de qualsevol projecte. Gestionar aquest intangible tan valuós és molt delicat, per això els nostres professionals treballen amb total confiança, confidencialitat i amb facilitat per integrar-se a un equip de treball.

La relació amb els investigadors del projecte és propera, treballem cara a cara, ens asseiem junts molt sovint i fem les reunions que siguin necessàries perquè aquesta faceta de les investigacions no és una cosa menor.

Ens involucrem en cada projecte, creiem en ell i el defensem i sentim com si fos propi. Només d’aquesta manera es pot treballar amb la motivació necessària per assolir l’èxit.

agencia

Ens agrada la ciència

No estem davant d’un sector que ens deixi indiferents. Sabem la importància que té la recerca científica per al progrés de la societat i això fa que ens apassioni la ciència i conseqüentment el nostre treball. Des de la nostra humil -però importantíssima- aportació, ens sentim partícips d’aquests avenços, descobriments o estudis que milloren la societat.